Salı, Aralık 06, 2005

Tavsiye nedeniyle zararına satışlar



Uzun yıllar (3 sene az değil) emek verdiğim Vogel Medya'da (CHIP, Herkes İçin Bilgisayar, HİB, Windows & .Net Magazine) bu ay sonuna kadar sürdüreceğim kadrolu (masası, etejeri, bilgisayarı, çöp kutusu, öğle yemeği) editör ünvanımı, Freelancer (lazım olduğunda yazı yazan, öğle yemeği yemek için şirkete geldiğinde "5 parasız aç", servise bindiğinde servis minibüsünün yavaş gitmesine neden olan uğursuz şahsiyet olarak algılanan) olarak devam ettireceğim.

Şakası bir yana, yeni yıla biraz daha farklı girmiş olacağım. Aklımda birkaç proje var. Şu anda her şey yolunda gidiyor. Kısmetse yeni yılda bu projelerimi hayata geçirip kazancımı bu şekilde elde etmek istiyorum.

İş değişikliğini duyan şirket sahipleri, kendi bünyelerinde çalıştırmak için deli gibi kuyruğa gireceklerdir. Biliyorum ama şunu söylemem gerekir ki; "Abi yılda 1 milyon dolar cirosu olan firmamıza genel müdür olarak geçeceksin" dışındaki teklfilere sıcak bakmıyorum.

İrtibatta olduğum veya çok yoğun geçen günlerimden dolayı irtibat kuramadığım arkadaşlarımın selamları ve sevgi dolu mesajları eksik olmasın.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Guzel bir site olmus.Etrafta eğlenen insanlar gormek gercekten guzel.